Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı ekseriyetle 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size vukuf verecektir.

Bu kapılar kök olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri hordaki şekilde sıralanabilir:

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve kötü sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Yangın merdiveni ile ilgili kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik kucakin tercih edilir.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yanı esna otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı mümkün.

Binaların binasına müsait kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen mimarida yapım edip, montaj ve onarım süreçlerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde kızılıyoruz.

Evgin istanbul Yangın kapısı fiyatları çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri ihtaryor ve şayan fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Report this wiki page